Styckare – Gotlands Slagteri Aktiebolag

Vi söker styckare till vår kommande styckningsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift blir att stycka men tjänsten kan även omfatta andra uppgifter som berör leden innan och efter själva styckningen, t.ex. sågning, packning, märkning, vägning, etc. Du förväntas klara av att stycka 28 bitar nöt, ca 27 grisar (beroende på styckningspec), 44 bitar kalv eller 40 -45 lamm (beroende på mängden får) per dag med hög kvalitet på detaljerna och ”vita ben”.

Vem är du?
Du har gedigen bakgrund och erfarenhet av styckning. Meriterande är att behärska flera djurslag. Vi kommer att företrädesvis rekrytera styckare som kan stycka alla djurslag alt. minimum två djurslag. Har du även slakterfarenhet så är även det meriterande då vi även bedriver sådan verksamhet.

Du ska kunna arbeta enskilt men vi förutsätter att du är en ”lagspelare” som förstår vikten av att samarbeta i ett lag. Det gäller för mer än ”stycklaget”, det gäller för hela vår verksamhet, såväl det som händer innan och efter styckningen.

Du förväntas bo på Gotland, vi kan hjälpa till med boende inledningsvis men efter en tid måste du hitta eget boende.

Vill du veta mer?
För ytterligare information produktionschef Denniz Erol eller Tomas Strandberg.

Ansökan
Välkommen med Din ansökan. Johanneshov den 3 januari 2012

Ladd ner underlaget i pdf format här    (29,23 Kb)

Tomas Strandberg
HR-chef
Gotlands Slagteri Aktiebolag
070-421 65 30
tomas.strandberg@svensktbutikskott.seDen här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Fållan 10,  121 62  JOHANNESHOV